KADROMUZ

Haci Bekir AKIN - Okul Müdürü

1983 yılında Adıyaman –Kahta’da doğdu. İlk-orta ve lise eğitimlerini Kahta’da tamamladı.19 Mayıs üniversitesi Sınıf öğretmenliğini  bölümünü bitirmiş ve daha sonra Eğitim Yönetim ve Denetim alanında Yüksek Lisans yaptı. Eğitim alanında 1 uluslararası makalesi ve 1 tane de kitabı  vardır.2008 yılında ilk görevine Batman-Gercüş ilçesinde sınıf öğretmenliği olarak başlamıştır.2011 Yılında Bağcılar Münir Nurettin Selçuk ilköğretim okulunda  sınıf öğretmeni olarak çalıştı. Daha sonra 2013 yılında  Bağcılar Nene Hatun İlkokulun da sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. Bağcılar Nene Hatun İlkokulu’nda belli bir süre sınıf öğretmenliği yaptıktan sonra   2014-2018 yılları arasında Müdür yardımcılığı görevini yaptı.2018 -2023 arasında  Bağcılar Yıldıztepe İlkokulu müdürü olarak çalıştı.2023 yılının  Ağustos ayında  Nene Hatun İlkokulu’na Okul müdürü olarak  atandı. Atandığı günden beri görevini sürdüren Okul Müdürümüz evli ve 2 çocuk babasıdır.