Nene Hatun İlkokulu
Fevzi Çakmak Mah. 2051. Sok. No 44 Bağcılar İSTANBUL

VİZYON

Öğrencilerine;Bilgiye ulaşma yollarını öğreten, Yeni proje ve buluşların oluşmasına ortam sağlayan, Teknolojiyi etkili biçimde kullanmayı öğreten,Personeli, öğrencisi ve velisiyle bütünleşmiş,Öğrencilerini hayata ve üst öğrenime hazırlayan,Mezunlarının, ülkenin ve dünyanın önemli kurum ve kuruluşlarında görev aldığı ve toplumda “Nene Hatun İlkokulu” olmanın ayrıcalığını fark ettiren bir “Okul” olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda,Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; ülkesini ve milletini seven;hoşgörülü, dürüst, özgüven sahibi, erdemli, paylaşmayı bilen, özeleştirisini yapabilen ve yaşamdaki yerini sorgulayabilen;demokratik ilkeler çerçevesinde farklılıkları zenginlik olarak algılayan; içinde bulunduğu topluma karşı sorumlu olduğunun bilincinde olan;özüne, kültürüne, milli ve manevi değerlerine bağlı, başarılı nesiller yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :İkili

İkili

08:00-12:50 13:00-17:50

Okulumuz Bağcılar Meydanına yaklaşık 2 km uzaklıktadır.